Rossnet.pl

Bądź zawsze na bieżąco!

Nowe konkursy i promocje raz w tygodniu prosto na Twoją skrzynkę e-mailową:

Proszę czekać

Wpisz poprawny e-mail!

Wymagana jest akceptacja regulaminu.

Polityka prywatności » Zobacz więcej »

Rossnet poleca

Komórki macierzyste w kremie

Mimo że procesu starzenia skóry nie da się powstrzymać to jednak w dobie rozwoju kosmetologii można bardzo wiele czytaj dalej »

Perfumeria

Rossnet poleca

Podaruj dzieciom uśmiech wraz...

Już od 10 października możesz wpomóc dzieci z domów dziecka włączając się do akcji Akademii Aquafresh i sieci czytaj dalej »

Drogeria

Rossnet poleca

Poznaj Przyjaciół BoboVita!

Czy chcesz by Twoje dziecko pokochało warzywa na przyszłość? Zacznij jego przygodę z odkrywaniem nowych smaków razem czytaj dalej »

Ciąża i dziecko
Ciąża i dziecko
Dom

Rossnet poleca

Przechowuje wygodnie!

Maximum możliwości w mini przestrzeni – tak prezentują się innowacyjne pojemniki silnikowe na żywność od Jana Niezbędnego. czytaj dalej »

Kuchnia i przepisy
Świat pomysłów

Rossnet poleca

Rossnę! dzieciom. Małym i...

Za nami dwa wielkie pikniki edukacyjne „Rossnę dzieciom - małym i dużym" - w Warszawie i Łodzi. Imprezy promuje dziennikarz czytaj dalej »

Akademia herbaty
Czas relaksu

Wartości kulinarne miodu znano od bardzo dawna. Z zachowanych źródeł archeologicznych wynika, że miód już w epoce kamienia łupanego był cenionym produktem spożywczym, stanowił pierwszą substancję słodzącą, był również bazą do wytwarzania różnego rodzaju napojów, także alkoholowych. Zauważalny spadek spożycia miodu w Europie nastąpił w I połowie XVIII w., kiedy to zaczęto produkować duże ilości cukru z trzciny cukrowej i buraków....

czytaj całość »

Chrzan już w starożytności znany był ze swojego działania bakteriobójczego i stosowany jako lek na walkę z grzybami i wirusami. Ułatwia też trawienie i usprawnia przeminę materii. Ale co ważniejsze, jest smacznym dodatkiem do ryb, mięsa i jajek, warto więc mieć go w lodówce przez cały rok.

...

czytaj całość »

Szynka parmeńska to włoska, surowa i podsuszana szynka dojrzewająca, wytwarzana tradycyjnymi metodami na prowincji Parmy. Odpowiednio przygotowane mięso posiada charakterystyczny, łagodny, często słodki, smak, który idealnie komponuje się z suszonymi pomidorami, melonem i białym winem.

...

czytaj całość »